Informatii generale  

Pastreaza detaliile despre vehicule atat tehnice, precum denumirea pachetului optional achizitionat, cat si informatii legate de proprietar si utilizator.



NOU ! Foi de parcurs si FAZ-uri  

De acum Foile de Parcurs nu mai sunt o problema! Detii deja toate informatiile, ramane doar sa le procesezi in sistem. Automat se vor genera si Fisele de Activitati Zilnice.



RCA, Casco si ITP

Scapa de grija asigurarilor obligatorii! Te anuntam, pe email, de fiecare data cand urmeaza sa iti expire Casco, RCA sau orice alta asigurare trebuie sa reinnoiesti.



NOU !Facturi  

Cheltuieli cu vehiculul neclare? Nimic mai simplu: adauga facturile cu furnizori si detalii alaturi de factura scanata si vei vedea imediat costurile totale individuale sau insumate.



Notificari Service NOU !

Noi te anuntam, pe email, cand se apropie o noua intrare in service pentru revizii sau alte operatii specifice si periodice. Iti ramane doar sa introduci o singura data ceea ce te intereseaza.


Combustibil

Pentru fiecare vehicul din flota ta, vei sti, cu precizie maxima, cat ai cheltuit si cu ce consum mediu se deplaseaza in trafic. Daca ceva nu este asa cum te asteptai, ai toate informatiile necesare pentru a te convinge.



Notificari

Peste 7 zile urmeaza sa expire polita CASCO a masinii tale. Este un detaliu pe care adesea il treci cu vederea. Acum poti sta fara grija, AsistentAuto iti trimite un email de notificare. Gata, acum ai totul rezolvat.



Documente

In doar 10 secunde vei avea la dispozitie orice document referitor la oricare din vehiculele tale. Il descarci, il tiparesti si este ca si cum ai avea originalul.



Rapoarte

Acum este foarte simplu sa ai o imagine de ansamblu referitoare la flota ta, la cheltuielile totale si la consumul mediu pentru fiecare vehicul.



Utilizatori

Deleaga activitatile de supraveghere a asigurarilor si activitatilor de service catre angajatii tai de incredere. Acum te vei bucura de mai mult timp, pentru dezvoltarea afacerii tale.



Securizat din start

De la autentificare si pana la inchiderea sesiunii de lucru, tot traficul dintre browser-ul tau si serverul nostru este criptat! Nimic din ceea ce scrii si salvezi nu este vizibil in forma text pe internet. Securitatea datelor tale este foarte importanta pentru noi.


}